lauantai 14. joulukuuta 2013

Vuohien jalanjäljissä


Toisella harjoitusviikolla työryhmä tasapainotti maan alla möyrimistä suuntaamalla ylöspäin. Heti maanantaina Alma Pöysti hilattiin suuren näyttämön ylle lehtikuvauksen merkeissä. Arkeologimme päätä ei näyttänyt huimaavan edes ylösalaisin roikkuessa. Yläilmoissa oleskelu alkaa jo kuulua harjoitusten arkeen.


 











Kokemusta korkeuksista hankittiin keskiviikkona, kun osa työryhmästä kävi seinäkiipeilemässä. Opettaja löytyikin talon väestä - teatterinjohtaja Mika Myllyaho harrastaa seinäkiipeilyä ja opasti työryhmää lajin parissa. Luolastossa kiipeilevät muutkin kuin arkeologit, ja kammioiden seinämistä saattaa löytyä muinaisia maalauksia epäilyttävän korkealta...

Lepakot eivät ole ainoa inspiraatiomme lähde.

Puvustus tuo tunnelmaa myös lattiatasossa liikkuville näyttelijöille. Luolaston pimeydessä hohtavatkin jo tieteen iloisen väriset huomioliivit. Insinöörimme ovat tärkeällä asialla, sillä heidän työnsä tulosten pitää kestää kauemmin kuin mikään ihmisen rakentama on koskaan kestänyt.

Onneksi näin suuren projektin airuet sentään tietävät, missä ovat. Ja näkyvät pimeässä. Muistakaa tekin heijastimet ja pysykää kanavalla!


Pullojen loppusijoituspaikka. Kuvat: Timo Teräväinen ja Harri Lång.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti